DOLSEV II. végeredmények

A Szolnoki Sakkegyesület a Szolnoki Szakképzési Centrummal közösen, Dr. Ondok László szolnoki gyermeksakkedző emléke előtt tisztelegve, immár második alkalommal rendezett amatőr gyermek- és ifjúsági sakkversenyt egyéni versenyzők számára. Az előzetes regisztráció során, szinte az egész országból voltak jelentkezők, 135-en neveztek a versenyre. Az október 22-i sakktornára végül 30 település 59 iskolájából több mint 120 sakkozó érkezett. A lányok és a fiúk 7 korcsoportban mérték össze tudásukat.

A verseny lebonyolítása hét fordulós, svájci rendszerben történt, ennek megfelelően minden versenyző mindegyik fordulóban asztalhoz ülhetett. Egy-egy parti során 15-15 perc gondolkodási idő állt a játékosok rendelkezésre.

A verseny végén korcsoportonként a lányok és a fiúk eredményeit külön-külön értékeltük, az első hat helyezett oklevelet és tárgyjutalmat, az első három helyezett érmet és tárgyjutalmat vehetett át, a korcsoportgyőztesek pedig még egy-egy kupával is gazdagodtak.

A Dr. Ondok László Sakk Emlékverseny versenybírója Egyed Zsolt, fővédnöke Hicsó György, a Szolnoki Szakképzési Centrum kancellárja volt.

1. korcsoport

2. korcsoport

3. korcsoport

4. korcsoport

5-7. korcsoport

Képgaléria ITT